Wat is het?

Om een beeld te krijgen waar het team staat, is er een digitale teamscan beschikbaar. De scan, bestaande uit een aantal vragen, wordt ongeveer twee weken voor het kommagesprek door alle teamleden ingevuld. Tijdens het kommagesprek bespreken we de uitkomsten van dit onderzoek. De betrokkenheid en inzet van het team zijn wezenlijk onderdeel voor de ontwikkeling op school.

Hoe zet je het in?

De teamscan vraag je als school aan bij je intermediair. Deze stuurt vervolgens een verzoek naar Kunstloc Brabant. De procedure is dan als volgt: 

  • De intermediair stuurt een mail naar Monique Koolen met een kort verzoek met in ieder geval de naam van de school en het moment dat de resultaten nodig zijn. Houd er rekening mee dat docenten de tijd moeten hebben om de teamscan in te vullen.
  • De aanvrager ontvangt twee linkjes naar een aparte vragenlijst voor de desbetreffende school: één om door te geven aan de docenten om de scan in te vullen en één om zelf de (voorlopige) resultaten ervan te kunnen zien.
  • Nadat de docenten de scan hebben ingevuld maakt Kunstloc Brabant een kort rapport met de analyse van de resultaten. Deze kan gebruikt worden tijdens het gesprek. 

Bekijk hier de vragenlijst van de teamscan