operatie frisse peper

operatie frisse peper

operatie frisse peper

06-28133601

"Gelijkwaardigheid, 1+1=3, Eigen-wijsheid, waarmaken."

De frisse peperrevolutie

Operatie frisse peper heeft een Big Hairy Audacious Goal. De frisse pepers streven naar werkplezier, initiatief en lef bij mensen op de werkvloer. Zij willen mensen een spiegel voorhouden en laten beleven hoe het anders kan! Zij willen hun positieve waarden en mindset verspreiden over de wereld. En zo een positieve opwaartse beweging teweeg brengen. Dat lijkt groots en abstract, maar begint met kleine stappen. Want elk individu is in staat een ander te bewegen.

Onze missie
"Het team ziet jou glunderen tussen jouw collega’s. Je geeft een high five op het resultaat. Hoe jullie dit geflikt hebben, is met geen pen te beschrijven. 1 ding is zeker: het zit goed! Iedereen doet waar hij goed in is en waar hij blij van wordt. Ieder is zijn unieke zelf. Je voelt de ruimte en het vertrouwen om vol energie te handelen. En ‘lefgozer’ staat op jouw voorhoofd geschreven. Mission completed. Operatie geslaagd!"

Operatie frisse peper

Operatie frisse peper is het verhaal van een team eigenzinnige, unieke en uiteenlopende ondernemers. Bedrijfskundigen, arbeids- & organisatiepsychologen en kunstenaars, die samen in co-creatie bewegingen op gang brengen.

De co-creatieformule blijkt al gauw uniek en sterk te zijn. Door elk actieprogramma te bouwen op basis van co-creatie komen mensen in beweging. Hierbij werken de frisse pepers vanuit de Golden Circle (Simon Sinek).

  • De kunstenaars laten zien en beleven waarom een verandering nodig is.
  • De psychologen kunnen vertellen hoe communicatie en gedrag kan veranderen.
  • De bedrijfskundigen geven handvatten over wat veranderd kan worden in processen, organisatie en (interne) communicatie.

Met als resultaat… meer initiatief, meer werkplezier, meer eigenaarschap en een positieve opwaartse beweging in organisaties.

Scholen stellen ons vragen als

Voor organisaties hebben we her succesvolle 5 stappenplan om beweging op gang te brengen. Met dit instrument als basis halen wij organisaties door de frisse pepermolen. Hierin bieden wij 2 van onze favoriete diensten aan:

Voor de rebellen onder ons bieden wij ons DIY (Do it yourself) aanbod. Wat betekent dat wij jou de frisse peper prikkels geven die je nodig hebt om zelf een positieve revolutie op gang te brengen.