inlog is alleen mogelijk via desktopversie
 

Update domeinen

De domeinen dienen als handvat voor het programmeren van activiteiten.
Elk domein heeft een specifieke meerwaarde voor de ontwikkeling van de leerling. Een stevige cultuureducatieve leerlijn bestaat uit een goede balans van activiteiten uit de drie verschillende domeinen. Deze domeinen zijn vormgegeven door Noa Verhofstad. In drie prachtige foto’s heeft zij de domeinen in beeld gebracht. Bekijk onderaan de pagina de foto's.


Als u wilt terugkijken wat de domeinen inhouden kunt u hier kijken. Heeft u interesse om deze foto’s de school binnen te halen? Dat kan in de vorm van ansichtkaarten! Neem contact op met je intermediair als je een stapelt van deze kaarten wilt ontvangen.

Inmiddels is er ook een KOG (Kennis en Ontwikkel Groep) van start gegaan over Domein 3. Binnen deze werkgroep wordt er onderzocht hoe de waarde van kunstbeleving in taal omschreven kan worden, zodat het voor zowel onderwijs als kunstenaarskant verstaanbaar is.

<p>
	Domein 2 MET DE CULTURELE OMGEVING - In interactie met zijn culturele omgeving ontwikkelt de leerling zich als deelnemer.<br />
	Fotograaf: Noa Verhofstadt</p>

Domein 2 MET DE CULTURELE OMGEVING - In interactie met zijn culturele omgeving ontwikkelt de leerling zich als deelnemer.
Fotograaf: Noa Verhofstadt

<p>
	Domein 3 UIT DE GROTE WERELD - In verbinding met kunst en cultuur uit de grote wereld ontwikkelt de leerling zich als publiek.<br />
	Fotograaf: Noa Verhofstadt</p>

Domein 3 UIT DE GROTE WERELD - In verbinding met kunst en cultuur uit de grote wereld ontwikkelt de leerling zich als publiek.
Fotograaf: Noa Verhofstadt