inlog is alleen mogelijk via desktopversie

Music Revolution Weekend

Kinderen uitnodigen en uitdagen om de beste muzikale versie van zichzelf te worden. Dat kan met muziekdidactiek 3.0. Een rijke, flexibele en zo divers mogelijke manier van muziekonderwijs.

Het Music Revolution weekend, onder leiding van Suzan Lutke, staat in het teken van muziekdidactiek 3.0. Je reflecteert op en kijkt hoe en waarom jij je muziekdidactiek en eigen handelen als docent verder kunt ontwikkelen. Met als doel betekenisvolle en geïnspireerde muzikale momenten creëren voor je leerlingen. Zodat iedere leerling zich gezien en gehoord voelt en zijn of haar eigen unieke kwaliteiten durft in te zetten. Wil je meer weten over de revolutie die we in gang willen zetten? Dat lees je hier.

Praktische informatie

Van vrijdag 1 februari t/m zondag 3 februari 2019 dompel jij je onder in de wereld van muziekdidactiek 3.0. Dat doe je bij De Mus’donck in Liempde. Er kunnen 15 tot 30 deelnemers deelnemen aan dit inspirerende weekend. De kosten bedragen 62,50 per persoon, inclusief eten, drinken en overnachtingen. Heb jij interesse? Vul dan het inschrijfformulier voor 10 januari in en stuur deze naar info@plazacultura t.a.v. Kristel van Lieshout.

Het Music Revolution weekend is de Brabantse versie, ontstaan vanuit het Spelenderwijs muziekonderwijs concept zoals dat door de Cultuur Mij Oost en het Cultuur College is ontwikkeld.

Kosten

Deelnemers ontvangen een factuur € 62,50 euro all inclusive.

Kunstloc Brabant investeert in de professionalisering van kunstvakdocenten die werkzaam zijn binnen een Cultuur Loper- gemeente. 75% van de kosten van dit muziekweekend wordt vergoed door Kunstloc Brabant vanuit de gelden van De Cultuur Loper.

Contact

Heb je vragen over het Music Revolution weekend? Neem dan contact op met Ingrid Ruijgh via ingrid.ruijgh@kunstlocbrabant.nl of 06 28541030.