inlog is alleen mogelijk via desktopversie

Icc-XL

Ben je al gecertificeerd icc-er en heb je behoefte aan inspiratie, verdieping of wil je je beleidsplan actualiseren? Dan kun je kiezen voor de icc-XL.

Wat is ICC-XL?

Twee keer per jaar organiseert Kunstloc Brabant themabijeenkomsten voor icc-ers om hen de mogelijkheid te geven zich verder te ontwikkelen. De invulling van deze themabijeenkomsten wordt gebaseerd op de actuele vraag uit het veld. Je kunt dus als icc-er je eigen leervraag/ontwikkelwens bij je intermediair neerleggen. Kunstloc Brabant pakt deze vragen op, in samenwerking met de intermediairs, en organiseren vervolgens verschillende bijeenkomsten. Afhankelijk van het aantal geïnteresseerden worden deze bijeenkomsten regionaal of provinciaal georganiseerd.

Zo werd er eerder al een module ‘draagvlak’ geïnitieerd, omdat meerdere icc’ers uit het veld zich wilden verdiepen in het verkrijgen van draagvlak binnen de school voor kunst- en cultuureducatie.

Hieronder zie je voorbeelden van mogelijke thema’s (De thema's met een hyperlink zijn inmiddels ontwikkeld, klik voor meer informatie op het thema):

Duur 1 module:  3 bijeenkomsten van 3 uur.