inlog is alleen mogelijk via desktopversie

Voor scholen

In de periode 2017 - 2020 kunnen nieuwe scholen, zowel in de 27 gemeenten die eerder al vier jaar deelnamen als in alle nieuwe deelnemende gemeenten, starten met De Cultuur Loper. Voorwaarde is dat de gemeente waarin de school is gevestigd een overeenkomst met Kunstloc Brabant (voorheen Kunstbalie) heeft ondertekend of gaat ondertekenen. De verwachting is dat het aantal scholen in het primair onderwijs tot 350 toeneemt. Er is ook ruimte voor in totaal 15 scholen voor voortgezet onderwijs in 2020.

Scholen dienen zich via hun lokale intermediair aan te melden, gebruik makend van onderstaand formulier. Kunstloc Brabant ontvangt de aanmelding van de intermediair, controleert de gegevens en registreert de school als deelnemer.

Na de registratie ontvangt de intermediair een bevestiging en een wachtwoord voor de icc’er / cultuurcoördinator van de school om in te kunnen loggen op deze website. De school is vanaf dat moment zichtbaar in het totaaloverzicht van deelnemende scholen.

Vragen over het aanmelden van volgerscholen kunnen worden gesteld via info@decultuurloper.nl.

Klik op deze link om het aanmeldformulier te downloaden. Let op! Deze wordt automatisch in uw download map geplaatst. Het formulier verstuurt u altijd via de lokale DCL-intermediair aan Kunstloc Brabant.