inlog is alleen mogelijk via desktopversie

Nieuwe reflectiekaarten voor intermediairs van De Cultuur Loper

Een hulpmiddel voor leraren om met kinderen in elke leeftijdsfase in gesprek te gaan over een kunstwerk, boek, voorstelling of andere cultuurervaring: dat zijn de nieuwe reflectiekaarten van De Cultuur Loper. Daarnaast kunnen leerlingen aan de hand van de kaarten met elkaar in gesprek. Ze zullen ook ingezet worden voor het digitaal volginstrument: Het Cultureel Zelfportret. De kaarten zijn in opdracht van KOEPEL/gemeente Etten-Leur en Kunstbalie ontwikkeld in het kader van De Cultuur Loper.

Intermediairs die met De Cultuur Loper werken krijgen allemaal een set reflectiekaarten cadeau. Met deze set als voorbeeld kun je de scholen uit jouw regio vragen of zij ook interesse hebben in een set. Scholen kunnen de sets kopen voor € 10,- per stuk.

Interesse?

Al een aantal scholen en intermediairs hebben al hun interesse getoond voor de reflectiekaarten. Kunstbalie gaat daarom dit jaar nog een nieuwe oplage kaarten laten drukken om aan deze vraag te voldoen. Wellicht hebben scholen uit jouw regio ook interesse in de reflectiekaarten.

Ben je intermediair en zijn jouw scholen hierin geïnteresseerd? Geef dan voor 1 december door hoeveel sets de scholen samen willen bestellen. Je kunt mailen naar info@decultuurloper.nl, ook kun je hier terecht als je vragen hebt over de kaarten. Als intermediair zorg je zelf voor de verdere verspreiding naar de scholen. Je krijgt dan één factuur voor alle sets (aantal x € 10,- plus de verzendkosten).

Bij meer belangstelling na december kan Kunstbalie in de loop van 2018 eventueel nog een oplage laten drukken.

 

Gepubliceerd op 13 november 2017