inlog is alleen mogelijk via desktopversie

Icc'ers geslaagd voor cursus draagvlak creëren

De icc'ers die de afgelopen maanden de cursus 'Als icc'er kan ik inspireren, motiveren en activeren' volgden, hebben deze op 10 april succesvol afgerond. Ze leerden in deze cursus hoe ze draagvlak kunnen creëren binnen bij het De Cultuur Loper-Traject op hun school.

 

Hoe houd je als enthousiaste icc’er met ambities voor cultuureducatie jouw team betrokken? Hoe zorg je ervoor dat ook zij vol energie mee gaan in het De Cultuur Loper-traject? En samen met jou bespreken hoe veranderingen doorgevoerd kunnen worden? In de training Als icc'er kan ik Inspireren, motiveren en activeren gingen de icc’ers aan de slag met hun coachingsvaardigheden.

 

Interesse?
Wanneer je meer wilt weten over het organiseren en in beweging krijgen van jouw team op school, is deze training een aanrader. Er is ruimte om jouw knelpunten te bespreken en om te leren hoe je met je collega’s in gesprek gaat. De training wordt in drie bijeenkomsten gegeven en elke bijeenkomst duurt drie uur.


De nieuwe cursusdata zijn: 8 mei, 29 mei ,19 juni. De trainingen duren van 13:30 - 16:30 uur.


De locatie is Kunstbalie in Tilburg of op aanvraag in de regio. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar info@decultuurloper.nl om je aan te melden.

Gepubliceerd op 12 april 2017