inlog is alleen mogelijk via desktopversie

Blikvanger wedstrijd: win €500 extra cultuurbudget voor jouw school!

Laat jij de kern van het cultuuronderwijs op jouw school zien door deze op een creatieve manier te verwoorden in een Blikvanger-poster? De beste, meest opvallende, pakkende Blikvanger levert de winnende school een extra cultuurbudget op van €500,-. De inschrijving is gesloten en de jury gaat in beraad. De deelnemers krijg in de week van 28 november bericht. Op 8 november wordt het cultuurbudget uitgereikt aan de winnaar en worden de ingezonden blikvangers gepresenteerd.

Verwoord de kern van jullie cultuuronderwijs, maak samen met je leerlingen een Blikvanger-poster en laat zien waar jullie voor staan.

 

De wedstrijd

Om de eerste vier jaar De Cultuur Loper te vieren, kunnen scholen met hun Blikvanger een prijs winnen! Alle Blikvangers die tijdens de wedstrijdperiode worden gemaakt, stelt Kunstbalie tentoon tijdens de landelijke conferentie Met Open Blik op 8 december aanstaande. Zo brengen we met elkaar de scholen die werken met De Cultuur Loper op een inspirerende manier onder de aandacht.

 

Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen. De winnende school wordt tijdens de conferentie bekend gemaakt en Kunstbalie betaalt vervolgens voor €500,- de facturen van de school met betrekking tot cultuur. Kijk hier voor meer informatie.

Gepubliceerd op 13 oktober 2016