inlog is alleen mogelijk via desktopversie

Feestelijke conferentie CmK 8 december

Kunstbalie organiseert samen met het Fonds voor Cultuurparticipatie op 8 december een feestelijke conferentie die in het teken staat van vier jaar Cultuureducatie met Kwaliteit.
 

 

Tijdens deze dag krijgen de resultaten en de ontwikkelingen van vier jaar lang Cultuureducatie met Kwaliteit een podium. De afgelopen vier jaar hebben duizenden basisscholen in Nederland samen met culturele partners gewerkt aan Cultuureducatie met Kwaliteit. Kunstbalie ontwikkelde met Erfgoed Brabant het programma De Cultuur Loper in Brabant. Bij dit programma zijn 27 gemeenten aangesloten.

 

Scholen, culturele instellingen en beleidsmakers hebben de mogelijkheid om zelf een deelsessie in te vullen. Heb je een interessante lesmethode die je wilt delen? Of wil je ervaringen uitwisselen in een panelgesprek? Kies een passende werkvorm en zorg voor een origineel plan. Wellicht wordt jouw voorstel geselecteerd en krijg je de kans om je deelsessie te organiseren. Dien je voorstel uiterlijk 30 september 2016 hier in.

 

De conferentie vindt in het 1931 Congrescentrum Brabanthallen in Den Bosch plaats en is voor iedereen met hart voor cultuureducatie: scholen, culturele instellingen, beleidsmedewerkers, politiek en bestuurders, belangenverenigingen etc. Het belooft een dag vol presentaties, mini-workshops en gesprekken over vier jaar Cultuureducatie met Kwaliteit te worden. Aanmelden voor de conferentie is vanaf nu mogelijk via deze website.

 

 

Gepubliceerd op 1 september 2016