inlog is alleen mogelijk via desktopversie

De kinderen die alles weten

De kinderen die alles weten wordt mede mogelijk gemaakt door het investeringsprogramma De Cultuur Loper “samenwerken met een professioneel gezelschap”. Kunstbalie ondersteunt met het investeringsprogramma bijzondere Brabantse initiatieven voor cultuur op school.

Er is veel belangstelling van Brabantse media voor het nieuwe kunstproject van Theater Artemis De kinderen die alles weten. Speciaal Voor de scholen van De Cultuur Loper ontwierp Theater Artemis uit Den Bosch een artistiek- educatief project waarin je samen met drie professionele kunstenaars aan de slag gaat rondom een grote levensvraag.

Binnen dit project duik je met je school een artistiek avontuur in waarin de leerlingen binnen de verschillende domeinen van de cultuureducatie werken aan hun onderzoekend, creërend en reflecterend vermogen. Ze mijmeren, improviseren en schetsen op een inspirerende, avontuurlijke plek buiten de school.

SBO De Wissel in Oosterhout werkt als eerste De Cultuur Loper-school samen met Theater Artemis aan het nieuwe kunstproject. Bekijk hier de impressie van de eerste dag. Ook aan de slag met Theater Artemis? Neem dan contact op met luana.berghmans@kunstbalie.nl