inlog is alleen mogelijk via desktopversie

Werken aan veranderdoelen in het VO

Cultuurcoördinatoren spelen binnen het voortgezet onderwijs een essentiële rol als het gaat over de positionering van kunst en cultuur in het curriculum van de school. Zij werken hierbij nauw samen met hun collega’s, directie van de scholen en intermediairs. Maar hoe zorgen zij ervoor dat kunst en cultuur die plek krijgt die het volgens hen verdient? Wat hebben zij nodig om veranderingen in en rondom de school teweeg te brengen? 

Samen door de frisse pepermolen 

Vanaf oktober 2020 biedt Kunstloc Brabant cultuurcoördinatoren, gekoppeld aan een collega, directielid of lokale intermediair de mogelijkheid om deel te nemen aan een module waarin ze kennis, competenties en vaardigheden ontwikkelen om een verandertraject op de eigen school in te richten. Dit met als doel de kwaliteit en betekenis van cultuureducatie te bevorderen. 

Om dit traject kwalitatief goed in te richten, geeft operatie frisse peper het programma mee vorm. Samen gaan we “door de frisse pepermolen”. 


In duo’s aanmelden 

Als deelnemers neem je in koppels plaats, wat inhoudt dat je met twee personen één casus aan gaat vliegen. Je meldt je dan ook als duo aan. Dit duo bestaat altijd uit een cultuurcoördinator voortgezet onderwijs, gekoppeld aan een collega, directielid of lokale intermediair. 


Praktische informatie 

Data | Donderdag 8 oktober 2020, donderdag 5 november 2020 en donderdag 25 maart 2021 
Tijdstip | 17.30 – 20.30 uur 
Locatie | Tilburg 
Kosten | Brabantse deelnemers €125,- excl. btw (Kunstloc vergoedt 75%), niet Brabantse deelnemers €500,- excl. btw. Prijzen zijn per persoon.

Meer aanmelden kan via deze link.

Foto: Ilse Wolf

Gepubliceerd op 2 september 2020