inlog is alleen mogelijk via desktopversie

Wat is de eerste stap?

Met De Cultuur Loper kies je je eigen richting en leg je de lat zo hoog als je zelf wilt. Het Cultureel Zelfportret kan juist vanaf stap 1 helpen om op maat te werken en die lat te bepalen. Het Cultureel Zelfportret maakt vanuit de praktijk zichtbaar wat je als school de leerlingen mee wil geven, maar ook hoe je daar als school aan gaat werken. Wij zien het volginstrument als een logisch vervolg op de uitvoering van de ambities die een school heeft geformuleerd en geconcretiseerd.

Op deze site vind je veel informatie over het Cultureel Zelfportret vanuit omschreven kenmerken, interviews en ervaringen uit de praktijk. Als je interesse is gewekt als school dan adviseren we allereerst om dit met je intermediair te bespreken en de volgende route te volgen:

Aanvraag en implementatie Cultureel Zelfportret

Zo werkt het:

  • Als je als school interesse hebt in het Cultureel Zelfportret óf het Cultureel Zelfportret wilt aanvragen, doe je dit via de aanmeldknop bij scholing op de website van De Cultuur Loper. 

  • Hierna ontvangt jouw school een bevestigingsmail. De intermediair wordt hiervan direct op de hoogte gesteld.

  • Naar aanleiding van de aanmelding vindt er een gesprek plaats tussen een contactpersoon van Kunstloc Brabant en jouw school. Dit is een informatief en adviserend gesprek waarin kennismaken met het Cultureel Zelfportret centraal staat en wat het voor de leerling kan betekenen.

  • Wanneer jouw school besluit definitief het Cultureel Zelfportret in te willen zetten, vindt er een intakegesprek plaats. In dit gesprek worden inhoudelijke keuzes opgehaald, gebaseerd op het De Cultuur Loper traject van jouw school en worden ook praktische keuzes met elkaar afgestemd (zoals ICT mogelijkheden, Algemene Verordering Gegevensbescherming/AVG, implementatie).

  • Naar aanleiding van het intakegesprek wordt er een offerte opgesteld tussen jouw school en de trainer die de scholingsbijeenkomsten zal uitvoeren. Daarnaast wordt er een financiële overeenkomst opgesteld tussen Kunstloc Brabant en jouw school over de inzet van het Cultureel Zelfportret.

  • Jouw school stuurt de overeenkomst én de offerte ondertekend terug naar info@decultuurloper.nl ter goedkeuring.

  • Na goedkeuring kan de scholing plaatsvinden en wordt er gestart met het beschikbaar maken van het Cultureel Zelfportret voor jouw school.

Extra aanvulling, specifiek voor de scholingsbijeenkomsten:

  • Annuleren kan kosteloos tot 2 weken voor de start van de eerste bijeenkomst. Daarna zijn wij genoodzaakt 50% in rekening te brengen. Bij annuleren van een scholing na de startdatum is geen restitutie mogelijk.

  • Jouw school zal een factuur ontvangen van Kunstloc Brabant voor 25% van de kosten van de scholing.